jueves, 21 de noviembre de 2019

Dia mundial del nen



DIA UNIVERSAL DEL NEN

El Dia Universal del Nen, que se celebra tots els anys el 20 de novembre, és un dia dedicat a tots els nens i nenes del món.
És un dia de celebració pels avanços aconseguits, però sobretot és un dia per a cridar l'atenció sobre la situació dels nens més desfavorits, donar a conèixer els drets de la infància i conscienciar a les persones de la importància de treballar dia a dia pel seu benestar i desenvolupament.


Quan se celebra el Dia Universal del Nen?

Nacions Unides celebra el Dia Universal del Nen el 20 de novembre, data en la qual l'Assemblea General de l'ONU va aprovar la Declaració dels Drets del Nen en 1959 .

Per a què serveix el Dia Universal del Nen?

L'objectiu del Dia Universal del Nen és recordar a la ciutadania que els nens són el col·lectiu més vulnerable i, per tant, que més sofreix les crisis i els problemes del món.
Aquest dia mundial recorda que tots els nens tenen dret a la salut, l'educació i la protecció, independentment del lloc del món en el qual hagin nascut.
Dedicar un dia internacional a la infància també serveix per a fer una crida mundial sobre les necessitats dels més petits i per a reconèixer la labor de les persones que cada dia treballen perquè els nens i nenes tinguin un futur millor.


No hay comentarios:

Publicar un comentario