lunes, 28 de octubre de 2019




DIA MUNDIAL DEL INVENTOR

PILOTA DE FUTBOL
    Resultado de imagen de Pelota de futbol png
  •  La pilota de futbol es va inventar l'any 1855 per Charles Goodyear que va descubrir la vulcanització del autxú i va crear la primera pilota de futbol. Va ser utilitzada oficialment al 1863 a Boston.Es va originara Anglaterra la primera associació de futbol.

LA DESSUADORA
  • L'origen de la dessuadora data sobre la segona guerra mundial, quan Benjamin Russell desenvolupa un nou jersei, el qual no picava, era més suau i més còmode. El nou jersei originalment es va crear a partir del material de la roba interior de les dones.
LES PATATES FREGIDES

Resultado de imagen de patates fregides png
  • En 1853, George Crum era el xef de Moon 's Lake House, a Saratoga Springs, Estats Units. Crum no tenia fama de tenir bon caràcter, i l'aparició de Cornelius Vanderbilt al restaurant va desencadenar un dels invents més famosos de la història.
EL PENDRIVE

  • Es un invent atribuït a l'enginyer israelià Dov Moran, dissenyat al 1995, així com de les primeres unitats creades per l'empresa M-System.
EL XICLE

  • El 1848 surt l'anomenat "State of Maine Pure Spruce Gum" al mercat, inventat per John Curtis. No obstant això, al desembre de 1869, William F. Semple va patentar aquesta goma de mastegar, de manera que també se li atribueix el mèrit d'inventar-la.
Resultado de imagen de sudadera pngResultado de imagen de pendrive png



2 comentarios:

  1. Querida compañera ines de apellido aboal este blog es super interesante, gracias por tu labor en blogs

    ResponderEliminar